Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zt8q5rv8/artnewsbg.com/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Атрактивният Jonathan Roy с клубен концерт в City Stage

Jonathan Roy е канадски артист, чието музикално пътешествие е белязано от неуморен стремеж към автентичност и искреност. От дебютния си албум през 2009 г. до последния, Life Distortions, Джонатан последователно се развива, оставайки верен на уникалното си звучене. С над 90 милиона стрийминга в YouTube и предана база от фенове, Джонатан продължава да разширява границите на музикалната индустрия.

Предстоящият албум на Джонатан е кулминацията на тази еволюция, като предлага все по-пълно изразяване на уникалното му звучене. Албумът, включващ най-новия сингъл „Stay in Bed and F*** (While the World Burns)“, демонстрира винтидж мелодия, която напомня на Motown запис, но със съвременен R’n’B бекбийт, който добавя острота към неговите задушевни вокали.

Продуциран в сътрудничество с музиканта и продуцент Brian Howes, носител на наградата Juno и с редица опитни продуценти, Life Distortions е доказателство за привързаността на артиста към култа за автентичност. Албумът запазва силните зарибяващи мелодии, които го превърнаха в лидер в класациите, но и успява да навлезе в нова саунд територия – по-истинска за него от всякога.

Канадецът Джонатан Рой пристига за клубен концерт в България на 29 май 2024 в столичния City Stage. Първоначално събитието бе планирано за клуб Строежа, но поради големия интерес организаторите смениха мястото с по-голямо.