Велинград подготвя мащабен артфест през август

Спа столицата на България подготвя мащабно тридевно събитие, което ще се проведе за първи път тази година от 20 до 22 август 2021г. В осем зони, на 4 сцени по 15 часа дневно ще се вихрят музиканти, певци и артисти от световна величина. Миксът от музика е допълнен с театрални комедийни спектакли, демонстрации на живо от най-добрите готвачи, фокуси, състезания, приключения, кино, детска зона и други.

На музикалната сцена на фестивала ще се качат световноизвестни имена като Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, De Phazz & Morcheeba, диджеите, които нямат нужда от представяне Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Roger Sanchez, а също и българските звезди Деси Добрева и Dian Solo, Керана и Космонавтите, Контрол.

На театралната сцена ви чака  смях със сълзи с Михаил Билалов, Майсторите на комедията – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, Кръстю Лафазанов. Oсвен тях, твоята усмивка ще предизвикат и Веселина Бабаджанкова, Димитър Иванов – Капитана, Кючуков Комеди Шоу, дамите от Сценична треска – Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова, както и с Венета и нейното „Когато порасна ще стана MILF“.

POOL Stage e определено като място за разпускане, приятна музика и сапунени балони. За децата пък е предвидена богата програма в различните зони, както и специална зона за тийнейджъри.

По всичко изглежда, че ни очаква едно невероятно забавление, подходящо за всички възрасти и ситуирано в изключително красив планински спа курорт. Не чакайте последният момент, за да си вземете билети и да си ангажирате хотел или друго място за нощувка, защото още от сега интересът към фестивала е голям.