Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zt8q5rv8/artnewsbg.com/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Колекция ADORABLE на дизайнера Радостина Илиева (Alegrа)

Колекция “Adorable“ е вдъхновена от магията, наречена
любов, от чистотата и искреността в отношенията между двама влюбени. Предложенията включват разнообразни стилове рокли и могат да бъдат адаптирани към всяко събитие. Облеклата варират от традиционни модели в стил „принцеса“ до разновидности на линии русалка. Акцентът е женствеността, която се подчертава от
оголените рамене, „падналата яка“ и феерия от естествени щраусови пера. Предлагат се и рокли с колан в талията, който е изработен от кристали в цвят планина.

При изработката на новите предложения са използвани коприна, тюл, френска дантела и органза. Също така присъстват ръчни инкрустации и естествени пера. Отличителен белег в тази колекция е блясъкът в материите, раздвижените детайли и множество кристали.

Доминират нежните и фини цветове. В официалната част на колекцията моделите са в дръзко червено и агресивно черно, преминавайки към по-приглушени и ненатрапчиви нюанси на опушено лилаво, небесно синьо, пудра и пепелно розово. При булчинските рокли, освен основния млечно бял цвят, дизайнерката е включила розов кварц нюанс.

Фотограф: Боби Решовски

Грим: Виктория Лазарова

Коса: Кина Кудева

Модели: Радина Филипова и Стефани Карова/VIP Fashion Group