Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zt8q5rv8/artnewsbg.com/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Скот Келби анонсира официалната дата на ежегодната Световна фотографска разходка, която е най-голямото събитие от този род в света. То ще се случи на 13 август 2022 г в хиляди градове по цял свят.
Концепцията за Photo Walk е проста. Photo Walks са създадени от Walk Leaders в градове по целия свят. Разхождащите се срещат на предварително определено място, за да прекарат няколко часа в общуване, заснемане на изображения и споделяне с хора с подобно мислене.
В края на фоторазходката групата се събира в някое местно заведение, за да споделят преживяванията си, да обсъдят снимките и да общуват помежду си.
В допълнение към събитието, авторите на снимките ще могат да качат любимата си снимка за конкурса Photo Walk, където имат шанс да спечелят награди, осигурени от спонсори.
Събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация тук:
https://worldwidephotowalk.com/walk/sofia-photowalk/

В българската столица разходката ще се води от Лилия Йотова – председател на Асоциацията на професионалните фотографи. Всеки от вас е добре дошъл! Вземете си фотоапаратите и доброто настоение и ви чакаме на 13 август 2022 г пред Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ точно в 16ч. Не забравяйте да се регистрирате на горепосочения линк, защото групата не може да надхвърля 50 човека.