Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zt8q5rv8/artnewsbg.com/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Три премиери в един концерт за No More Many More

No More Many More свирят алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи и социални текстове. Те са популярни и обичани и заради своята силна и активна гражданска позиция и мнения, които смело изразяват в песните си от 2013 година. Групата със смелите бунтарски текстове и характерните мъжки двугласия има три албума – „По един или друг начин“, „Не и този път“, „Помогни ми“ и вече работи по финализиране на своя четвърти албум. Музиката им е налична във всички музикални платформи, но именно Gramophone Live&Event Club е мястото, на което те ще направят премиера на новото си видео – “Човек от слама” на 3 декември. Видеото представлява визуализация на изключително интересната техника на рисуване със сол. Негов автор е Денис Алиев, който рисува солени и стъклени портрети и е фен на бандата и музиката ѝ.
Премиера с първи лайв на живо с No More Many More прави и легендарният в ъндърграунд средите артист и нов басист на бандата – Гриша Георгиев. Харизматичният лидер на алтернативния култ Matakka/Портокал, Dokle&Greesh и пауър триото Saint Electrics и познат със соловия си проект GREESH, застъпва на баса и на 3 декември е първото му излизане с групата на живо.
Третата премиера за съботната вечер идва от чисто новия проект: Jean Mar & Makaya.
Артистите съпорт за No More Many More в тази емоционална рок вечер са Жан Мар, Макая, Ташо Колев (Jeremy?), Краси Тодоров (Jeremy?, Михаела Маринова), Мартин Профиров (PIF) и Ицо Михалков (PIF). Последните два сингъла на Жан Мар и Макая се задържаха три месеца в БНР Top 20.Жан е най-познатият български поп-рок музикант в Швейцария, а Makaya е покорявала сърцата на почитателите на Гласът на България.
Заедно те ще представят последния си съвместен проект, плюс няколко песни от самостоятелните си репертоари на сцената на клуб Gramophone Live&Event Club в София на 3 декември /събота/.