Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zt8q5rv8/artnewsbg.com/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен пресъздава песен с гласа на Нина Николина

Нина Николина, Любо Киров и Калин Вельов ще са част от специалната програма на Верстапен в България

Фантастична изненада подготвя Даниел Верстапен за двойния си концерт в България. Пред българската публика белгийският пианист ще представи на живо своя уникален поглед върху автентична народна песен. Песента се казва „РАЙНА“, а за творческо партньорство в нея, Верстапен отправя покана към Нина Николина. Песента ще бъде част от световното турне на белгийският виртуоз, който ще направи две дати в България.

Аранжиментът за „РАЙНА“ създава Явор Русинов, а за невероятното усещане на живо, в концертите на Даниел Верстапен в България, ще допринесат още перкусиите на  Калин Вельов, кавалът на Дамян Йорданов и ангелогласните певици от хор „Магическите гласове“. Но с това специалните моменти, които белгийският маестро е подготвил за българските си почитатели не спират. В България Даниел Верстапен ще представи специален сет с някои от най-популярните песни на Любо Киров, изпълнени на живо от Любо, в компанията на световно известното Верстапен пиано.