Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zt8q5rv8/artnewsbg.com/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Велинград подготвя мащабен артфест през август

Спа столицата на България подготвя мащабно тридевно събитие, което ще се проведе за първи път тази година от 20 до 22 август 2021г. В осем зони, на 4 сцени по 15 часа дневно ще се вихрят музиканти, певци и артисти от световна величина. Миксът от музика е допълнен с театрални комедийни спектакли, демонстрации на живо от най-добрите готвачи, фокуси, състезания, приключения, кино, детска зона и други.

На музикалната сцена на фестивала ще се качат световноизвестни имена като Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, De Phazz & Morcheeba, диджеите, които нямат нужда от представяне Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Roger Sanchez, а също и българските звезди Деси Добрева и Dian Solo, Керана и Космонавтите, Контрол.

На театралната сцена ви чака  смях със сълзи с Михаил Билалов, Майсторите на комедията – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, Кръстю Лафазанов. Oсвен тях, твоята усмивка ще предизвикат и Веселина Бабаджанкова, Димитър Иванов – Капитана, Кючуков Комеди Шоу, дамите от Сценична треска – Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова, както и с Венета и нейното „Когато порасна ще стана MILF“.

POOL Stage e определено като място за разпускане, приятна музика и сапунени балони. За децата пък е предвидена богата програма в различните зони, както и специална зона за тийнейджъри.

По всичко изглежда, че ни очаква едно невероятно забавление, подходящо за всички възрасти и ситуирано в изключително красив планински спа курорт. Не чакайте последният момент, за да си вземете билети и да си ангажирате хотел или друго място за нощувка, защото още от сега интересът към фестивала е голям.