Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zt8q5rv8/artnewsbg.com/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Тринадесет актьори от Театър София застанаха пред обектива на фотографа Лилия Йотова, за да подкрепят кампанията на Екоравновесие за осиновяване на кученца.


Неда Спасова, Юлиян Малинов, Милена Живкова, Пламен Манасиев, Лилия Маравиля, Юлиян Рачков, Силвия Петкова, Николай Върбанов, Мила Банчева, Николай Димитров, Владимир Матеев, Невена Калудова и Мартин Димитров с дъщерите си Лора и Жана са новите посланици на кампанията на „Екоравновесие“ в подкрепа на осиновяването на домашни любимци – „НЕ КУПУВАЙ! ОСИНОВЯВАЙ!“.

Специална фотосесия с кучетата от приюта е направена в Сеславци. Снимките са събрани в изложба, която зрителите на Театър „София“ ще могат да видят всяка вечер до края на сезона преди представленията на лятната сцена. Откриването на изложбата съвпадна с откриването на „Фестивала на стълбите“ на 1 юли 2021 г. Лек летен дъжд съпроводи старта на събитието, но това не отказа хората нито от разглеждането на изложбата, нито от гледането на театралната постановка.

На откриването присъстваха актрисата Неда Спасова – инициатор за осъществяването на идеята, авторът на фотографиите – Лилия Йотова, зам. кметът по екология – г-жа Десислава Билева, директорът на Екоравновесие – Веселин Асенов, Даниела Бояджиева – главен експерт връзки с обществеността на Агенцията по заетостта, Юлия Попчева –
PR на ИЕФЕМ-БАН и много други.