Остават броени дни до откриването на третото издание на Spice Music Festival – Бургас. Морската ни столица ще бъде най-голямата парти локация в разгара на лятото. Звезди от световна величина ще се качат на сцената и ще изпълнят хитове, които всички познаваме.

Повечето изпълнители идват не за първи път в България. Култовите C-Block са любимци на българската публика и всяка година посещават страната ни.

C-Block. Photos by Lilia Yotova

Британците Stereo MCS също са гостували по българските сцени. Те участваха във фестивала Elevation Fest, който се проведе преди години в Разлог.

STEREO MCS. Photo by Lilia Yotova

Е-Type познава софийските сцени, гостувал е за фестивала I love 90s и гарантирано завладява публиката.

E-Type. Photos by Lilia Yototva

За съжаление Maxi Jazz – по-известен като вокалистът на
Faithless  отложи участието си в Spice Music Fest поради здравословни причини.

Danzel e гостувал преди години на софийска сцена в концертите, организирани на площад Батенберг – City Loop Live. Изключително атрактивен изпълнител.

Danzel. Photo by Lilia Yotova

Danzel. Photo by Lilia Yotova

Danzel. Photo by Lilia Yotova

Друг изпълнител, който няма как да се сбърка, е Turbo B – Snap. Неостаряващи хитове, невероятно присъствие на сцена, изключителен дух.

Turbo B – Snap. Photo by Lilia Yotova

Цялата програма на предстоящия фестивал е изпълнена с много добре подбрани изпълнители, което гарантира едно истинско незабравимо изживяване. Не се колебайте, взимайте джапанките в сака и билет за Spice Music Fest! Eмоциите са гарантирани!